За мен

инж. Евгени Йорданов

SEOmoz PRO SEO специалист
SEO сертификат на инж. Евгени Йорданов по успешно преминат SEO Masterclass на Ранд Фишкин в рамките на Webit 2010
HubSpot Inbound marketing сертификат на инж. Евгени ЙордановОценка 99 на Website Grader за SEОптимизация

Здравейте читатели на SEOптимизация!

Аз съм Евгени Йорданов, магистър инженер по Бизнес Информатика и инженер по Телекомуникации. Занимавам се професионално със SEO, програмиране и дизайн от доста(тъчно) години. Някои дори биха казали, че съм SEO специалист, аз обаче не им вярвам :)

Идеята на този SEO блог е да информира хората започващи да се занимават с SEO SEM SMO за основите в този бизнес. Защото, както всички знаем всяко едно успешно нещо, първо започва с една солидна основа върху, която се надгражда постепенно. Опитвам се да представя част от темите по начин, достъпен за незапознатите с тази ниша от бизнеса, за наистина начинаещите.

Този блог е също и за SEO специалистите и маркетолозите, които искат да са в крак с новостите и трендовете, които изникват в този бранш и производните му. Защото за една успешна кариера, освен основата, трябва и един иновативен поглед над цялостната картина. Точно това се опитваме да дадем ние на колегите.

Оценката на Inbound Marketing за този блог е 99, което означава, че е по-добър от 99% от сайтовете тествани с техния софтуер що се отнася до SEO оптимизация, функционалност и Usability (Ползваемост).

Всички мои контакти можете да намерите в страницата ми за Контакти.

Надявам се този SEO блог да ви хареса и да стане ваше любимо професионално четиво!