{Infographic} Защо Не трябва да Забравяме SEO

SEO-то е доста комплексен метод за да направите така, че определени уебсайтове да получат по-високи резултати в търсачките като Google. Тази инфографика определено върши добра работа, обяснявайки на собствениците на сайтове и уебмастърите им, защо не би било правилно да се забрави SEO оптимизацията, докато се изгражда един уебсайт. Нека не се объркваме тук, инфографиката не обяснява SEO, тъй като то по принцип е сравнително трудничко да се обясни, а и всеки от SEO специалистите си има собствени методи за него. Вместо това, тук е обяснено, защо точно то е важна част от онлайн маркетинга свързан с интернет търсачките и продължава да бъде предпочитан канал за хората търсещи стоки и услуги в Интернет.

Тази инфографика определено хваща окото и съдържа доста факти към края на изминалата 2010 година (само до преди 3 месеца). Само, че аз имам една малка забележка, която е по-скоро лична препоръка: бекграунда и лепящите бележчици тип „post-it“ по никакъв начин не се връзват с SEO оптимизацията, тогава защо са ги използвали? По мое мнение, инфографиките трябва да включват само елементи, които са нужни, като в случая лепящите бележчици тип „post-it“ са били ненужни. Разбира се, всичко иначе изглежда прекрасно.

Защо Не трябва да Забравяме SEO {Infographic}(кликнете върху снимката за по-голям формат)

Как ви се сториха тези данни? Знахте ли всичко това преди да го прочетете?

%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Колко Google PageRank трябва да получим?

Имало едно време, когато Оги написал един пост... Преди малко ми изпратиха един файл. Според колегата в него са преизчислени...

Затвори