Видео от Среща на всички в Google през 1999

Видео от Среща на всички в Google през 1999Това видео, споделено тази седмица ни предлага една разходка назад във времето, когато Google все още беше само в StartUp дните си. Класическите снимки бяха постнати от бившия служител на Google – Doug Edwards, който е бил Директор Consumer Marketing и Brand management в Google от 1999 до 2005 година. Той ни предлага да видим абсолютно не-структурираната всеобща среща на екипа, през далечния декември 1999 година, ръководена от Larry Page и Sergey Brin.

Забележки освободени от реклами. Представяне на новоназначени. Презентация на борда на директорите. Тъпи вицове. Некадърно пеене. Торта за рожден ден“ е написал, в блога на Xooglers, Edwards.

Важна забележка: на последващата картина са заснети инженери, така че не очаквайте нещо интересно в стил сериалът „Колеги-гадняри“. Също и звукът не е особено качествен. Въпреки всичко, това е интересен поглед назад към това какви са били Google, преди да порастнат.

Един SEO коментар на “Видео от Среща на всички в Google през 1999”

  1. Петър Биволарски каза:

    май 03, 11 в 22:12

    Наистина много интересно видео! Само не разбах защо този клип е скрит в Ютюб – само хората, имащи директния линк, могат да го посешават…


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Фейсбук Контакти и Връзки за помощ с Facebook

Тази статия е написана за да може сами да си помогнете, когато имате проблеми свързани с Фейсбук. Този сайт не...

Затвори