Social Me Workshop 5: Нека по-добрият победи!

На 17 септември 2011 в СТЦ „Интерпред“, зала „София“ ще се проведе петият Social Me Workshop, от които ще научим какво да очакваме от социалните мрежи Facebook и Google Plus. На поредния уъркшоп ще направят сблъсък глобалната социална мрежа FACEBOOK и новосъздадената GOOGLE+, която набра само за няколко седмици след стартирането си над 10 млн. потребители. 

Social Me Workshop 5: Нека по-добрият победи!

Ако искате да научите повече за нуждата от корпоративно присъствие в социалните мрежи на всяка компания и ви е необходимо да знаете къде и как да комуникирате с вашата аудитория, не пропускайте възможността да присъствате на Social Me Workshop #5.

На него подробно ще се запознаете с новите тенденции във FACEBOOK, методите на комуникация с крайния потребител, тактиките за осъществяване на трайна и целенасочена комуникация с таргетирана аудитория, а също и начина на планиране и провеждане на кампании в тази социална мрежа. Ще се запознаете и с GOOGLE+: регистриране, използване, характеристики, ползи.

Събитието ще започне с лекцията на Ален Попович – маркетинг мениджър на Social me, който ще разкаже за последните тенденции във Facebook, кои са правилна в комуникацията с феновете и какво не трябва да се прави в тази социална мрежа.

Иво Илиев – специалист в сферата на дигиталните маркетинг и реклама, а също и аз, ще покрием темите основно за Google+, като аз ще говоря и за Facebook оптимизация.

Част от темите на събитието ще са:

 • Идеи за игри, томболи и промоции във Facebook, които не нарушават правилата и условията за провеждане на промоции в платформата
 • Какво е Open Graph? Как да го използваме за да подобрим трафика от Facebook – примери от практиката
 • Какво се промени в социалните мрежи? Новостите, от които да се възползваме
 • Facebook статистиките – как да отключим всички налични социални и демографски статистики, които ни се предоставят за нашия уеб сайт
 • Инструменти за следене на онлайн репутацията в социалните мрежи Facebook и Twitter
 • Google + – какво представлява, какви са предимствата му, защо да го използваме, полезно ли е за бизнеса ни?
 • SEO възможности на социалните мрежи и най-вече как повлия появата на Google+ в SERP
 • Как общуваме с феновете? А как общуваме с хейтърите? Имате ли политика за комуникация онлайн?
 • Бъдещето на социалните мрежии и промяната в комуникационните модели на онлайн общностите.
 • Дискусионен панел – тук вече вие ще определите темите и въпросите, на които искате да получите отговори

Ако все още се колебаете дали социалните мрежи са необходими на вашият бизнес, Social Me Workshop #5 ще завърши с дискусионен панел, в който ще чуете позицията на онлайн специалисти като:

доц. Десислава Бошнакова – преподавател по PR в департамент “Масови комуникации” на НБУ, основател и управител на ROI Communication

Бисер Вълов – блогър и ПР експерт. Към момента работи като „Мениджър нови медии“ в APRA Porter Novelli / APRA Digital.

Борис Лукановексперт по маркетинг, реклама, PR, комуникации и медии.

Пламен Петров – блогър ( blogatstvo.com ) и финансов консултант

Крис Георгиев – предприемач и експерт в областта на онлайн маркетинга, уеб дизайн и социални медии. През последната година е изцяло отдаден на StockPodium – сайт за сток снимки.

2 коментара на “Social Me Workshop 5: Нека по-добрият победи!”

 1. Юлиан каза:

  сеп. 15, 11 в 10:15

  Изглежда доста интересно събитие и определено ме хваща яд, че няма да мога да присъствам. Социалния фактор ще играе все по-голяма роля в СЕО и щеше да ми бъде интересно да чуя какво мислят специалистите по-този въпрос.

 2. инж. Евгени Йорданов каза:

  сеп. 15, 11 в 11:01

  Това като цяло не е проблем. Мисля, че събитието ще се записва. А и презентациите ни ще са споделени после в Slides.bg


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Проследяване на 5 метрични параметъра във Facebook Insights

Ако понастоящем работите в областта на цифровите технологии, най-вероятно сте хвърлили един поглед на Facebook Insights. В края на краищата...

Затвори