SEO конференция 2010

SEO конференция 2010

Започна да излиза информация за това кога и къде ще е таз-годишната SEO конференция 2010. Основен организатор на която са отново приятелите ни от SEOM. Благодарение на тях и най-вече на един определен човек, Огнян Младенов, който всички познаваме и уважаваме в този бранш, тази конференция е възможна.

Благодарим и на Първа Инвестиционна Банка (FIB) и небезизвестната хостинг компания SuperHosting.bg, за финансовата подкрепа за да може това събитие да се състои.

Тази година, както и миналата, конференцията ще се проведе в Интер Експо Център в гр. София. Миналата година тя беше хитът преди Октомврийския WeBit Expo & Conferences ’09.

Като поддръжници на каузата, се надяваме тази година конференцията да има още по-голяма посещаемост и дори да надхвърли очакванията на организаторите. Ние ще отразяваме в реално време и ще допринасяме за информационното разпръскване на случващото се около най-важното събитие в нашият бранш.

Едно от интересните неща тази година е, че ще има и т.н. VIP акаунт. За повече информация относно това можете да пишете на [email protected].

За сега това е от нас… Дерзайте! 8-)

Редакция: След уточнението на Оги по-долу, съм забравил да дам кредит всъщност на на едни от най-важните организатори на събитието.  Оказа се, че съм забравил един от friend-овете ми, а именно небезисвестният Мартин Христов (http://webmasterbg.org/) . Той беше и един от лекторите на миналогодишната конференция. Друг голям сред организаторите е фирмата за интернет маркетинг решения за малкия и среден бизнес – AveRank.

Благодарим за уточнението, Оги ;)

2 коментара на “SEO конференция 2010”

  1. Огнян Младенов каза:

    апр. 27, 10 в 10:54

    Благодарско за рекламата и добрите думи ! Само леко да те поправя. Към момента сред организаторите са форумът http://webmasterbg.org/ и http://www.averank.com/ , а основната тежест за събитието пада на плещите на Мартин Христов :-) Д … да му е яко :-)

  2. Tweets that mention SEO конференция 2010 | SEOptimizacia -- Topsy.com каза:

    апр. 29, 10 в 18:46

    […] This post was mentioned on Twitter by Deyan Todorinski. Deyan Todorinski said: #p2pvt SEO конференция 2010 http://digg.com/u1UhRJ […]


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Добавете Google Wave във своя блог от Иво Илиев

И нашият приятел Иво Илиев, отново е надминал себе си. Написал е една прекрасна статия, за едно много важно нещо,...

Затвори