5 причини да си направите Фен Страница

5 причини да си направите фен страница

 1. Фен страниците се индексират и са друг източник на трафик – както от търсачките така и от самия Фейсбук. Вече се вижда и тенденцията, че все повече хора започват да търсят в самите социални мрежи и по-малко в обикновената търсачка. По този начин изглежда някакси по-човешки за пред тях, когато друг човек им го препоръчва.
 2. Вашите конкуренти имат такава. Обикновено не прокламирам „юрюш със стадото овце“ само за ей така. Но в случай, че те имат такава, а вие не, те бъркат в каца с мед (трафик), в която вие не бъркате. Толкова е просто.
 3. Фейсбук и SEO са по свързани от всякога – Google и Bing признаха през септември, че Twitter и Facebook имат значение, що се отнася до резултатите при търсене.
 4. Изграждането на доверие в марката е важно и поради тази причина трябва да се свържете с хората на чисто човешко ниво. Фен страниците се приемат като по персонални и приветливи отколкото уебсайтовете. Това разбира се не означава, че нямате нужда и от сайтове. Просто всички тези инструменти трябва да работят в синхрон за постигане на вашата крайна цел – подобряване на резултатите и растеж за бизнеса ви.
 5. И просто защото казвам така! Това обикновено работеше, когато майка ми го казваше, така че реших и аз да го пробвам. Не се връзвате ли? Добре… в такъв случай трябва да измисля друга 5-та причина… и тя е че трябва да бъдете съвременни (ако не и да изпреварвате) тенденциите, ако искате да „оцелеете“  в онлайн бизнеса. И очевидното игнориране на нещо, което се е превърнало във важна стратегия е като да размахвате белия флаг, че се предавате. А може и бизнеса да си затворите, ако желаете…

И така, разбрахте, че имате нужда от такава фен страница. А как ще получите такава сега?

И така, разбрахте, че имате нужда от такава фен страница. А как ще получите такава сега?

7 коментара на “5 причини да си направите Фен Страница”

 1. Tweets that mention Причини да си направите Фен Страница | SEOптимизация -- Topsy.com каза:

  февр. 14, 11 в 08:56

  […] This post was mentioned on Twitter by Stoqnov, SEОптимизатор. SEОптимизатор said: 5 причини да си направите Фен Страница http://goo.gl/fb/SMcUV […]

 2. Мариана Евлогиева каза:

  февр. 14, 11 в 13:27

  От всички причини най-много ми хареса тази на майка ти: „И просто защото казвам така!“ Веднага ти отговарям с лафа на един приятел: „Както ти кажеш – ти си по-висок!“
  (Ама като го казвам аз, не звучи толкова убедително, защото той е към два и нещо…)

 3. инж. Евгени Йорданов каза:

  февр. 14, 11 в 13:48

  Хахххахахахаха…..

 4. Петър Биволарски каза:

  февр. 19, 11 в 12:01

  Много добре синтезирани причини, поздрави.

 5. Обучение на кучета каза:

  февр. 19, 11 в 12:29

  Да, определено смятам, че новостите във FB не са чак толкова безсмислени.

  Единствената причина аз лично да ползвам Фейсбук е по-скоро професионална, предпочитам да не си правя доброволно подробно, лично досие, но все пак трафика към сайта ми от Фейсбук НЕ е за пренебрегване.

  Mакар, че аз лично съм скептичен относно голямата SEO полза на линковете сочещи към моето съдържание (конкретно за GoogleBot), все пак не е за пренебрегване реалния трафик от FB фенове, който идва от тази мрежа.

 6. Валентин каза:

  февр. 19, 11 в 18:30

  Браво добра статия

 7. Алексей Петров каза:

  февр. 21, 11 в 15:36

  :D хах добро беше


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Новите Фейсбук Фен страници по-добри?!

След като в продължение на около седмица администраторите на Facebook страници съобщаваха за различни проблеми, социалната мрежа обяви нови функции...

Затвори