Седмица преди Social Me Workshop #1 за Facebook

Седмица преди Social Me Workshop #1 за FacebookЗа тези, които все още не са чули за събитието, на 25 Март 2011г. в СТЦ Интерпред, гр. София, ще се проведе първият по рода си специализиран Facebook workshop (или по български му „тренинг“) в България.  Както правилно посочиха по-рано колегите от Web & Events:

Събитието се организира от Social Me и е насочено към бъдещи и настоящи маркетинг специалисти и мениджъри, които ще имат възможността да научат за добрите практики във Facebook за маркетиране на бранда и комуникиране ползите от него.

Кой стои зад Facebook тренинга? Кои са Social Me?

Social Me” е първата българска фирма специализирана в Интернет маркетинга в областта на социалнaтa мрежa Facebook. Подходът на фирмата е да покани рекламодателите да се присъединят в общуването си с потребителите. Фирмата предлага практични и креативни решения за компаниите, които искат да популяризират дейността си, да привлекат бързо голям брой таргетирани фенове на страниците си, да спечелят вниманието на повече потребители, чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Вече две години успешно развиват и поддържат фейсбук страници на фирми и марки, сред които: Ariana, Jameson, Super–Max, Absolut Vodka, Tehnopolis и много други.

Лекторът – представител на SocialMe на workshop-а е Ален Попович. На 9 юли 2010г., Ален беше един от лекторите на конференцията „Social Media Masterclass“, където получи най-висока оценка за своята презентацията и информация относно маркетинг чрез Facebook. В своите панели той ще разкрие тайната на успешните маркетинг кампании във Facebook и ще покаже множество примери от практиката.

Защо пишем тази статия?

Просто, защото SEOптимизация ще бъде лектор на събитието. Поради разнородните ни познания по въпросите на онлайн маркетинга и социалните мрежи, включително оптимизирането и програмирането на социални страници, бяхме поканени за лектори на събитието. Представителят ни на сцената ще съм аз – Евгени Йорданов.

В моя панел ще ви разкрия:

 • начините за оптимизиране на фейсбук фен страници с цел повишаване на трафика и по-добри позиции в търсачките
 • всички налични социални плъгини за вашия уебсайт
 • как се работи с FBML, за хората наследили стари Facebook апликации
 • какви са промените след 11-и март относно Facebook фен страниците, откъм код

и др.

Какви други основни теми ще бъдат засегнати на SocialMe Workshop 1?

 • Какво да знаем преди за започнем
 • Успешни Фейсбук страници
 • Успешни Фейсбук групи и какви са ползите от тях
 • Успешно организиране на игри и евенти
 • Правилна комуникация с феновете
 • Как да привлечем таргетирани фенове
 • За какво и как да използваме NOTES & Discussions
 • Използване на LIKE и SHARE кутии и бутони
 • Най-новите промени и как те ще се отразят
 • Дискусия относно измамни техники за привличане на клиенти

Подкрепа?

На този етап предполагам се питате, кой стои зад гърба на събитието, освен нас самите, нали? Ето само част от най-известните ни партньори:

СТЦ Интерпред
Списание .NET Web and Events
Expert.bg - Бизнес новини Seminari 365 - Постоянно развитие

 

Финални мисли…

Всичко, което ще научат присъстващите на този workshop, е изпитано практически и гарантирано работи. Всички теми ще бъдат подкрепени с множество реални примери. Необходимо е единствено да започнете да го прилагате правилно към Вашия бизнес!

Остана, май, само да се присъедините с регистрация към останалите 111 човека, които вече са потвърдили присъствие за практическия тренинг (от общо 120 места), тук…

11 коментара на “Седмица преди Social Me Workshop #1 за Facebook”

 1. Михаела Табакова каза:

  мар. 17, 11 в 15:48

  Много добра инициатива. Нямам търпение да науча нови неща от най-добрите.

 2. инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 18, 11 в 15:39

  Обезателно ще има, Петър. Нали все пак ще съм лектор там. И видео ще има и снимки и всичко ;)

 3. Петър Биволарски каза:

  мар. 18, 11 в 15:33

  Събитието ще бъде много интересно, надявам се да има след това отзвук в този блог :)

 4. Андрей Димитров каза:

  мар. 19, 11 в 16:44

  Понеже знаеш, че няма как да присъствам по ред причини силно ще се радвам на всичко, което споделиш.

 5. инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 19, 11 в 16:46

  Надявам се поне няма да изпуснеш SEO Конференцията тази година. Специално ще те чакам, да те запозная наживо с Иво Илиев и компания след това. :)

  P.S. – но не и „При Кмета“ ;)

 6. Андрей Димитров каза:

  мар. 19, 11 в 16:58

  Съжалявам Гена, но нямам нито физическа, нито финансова възможност. И тази година ще я пропусна. Но пък за сметка на това съм сложил банер в блога си за да може поне други хора да разберат за събитието и да отидат.

  Разбрах, че ще си лектор, вярно ли е? :-D Дай малък жокер относно темата, която подготвяш. Ако ти трябва подкрепа за нещо – само казвай, друго може да нямам, но поне линкове имам :-)

 7. инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 19, 11 в 17:11

  Ще я видим тая работа твоята като започне да наближава времето… може нещо да изникне :)
  Колкото до лекциите, Да, тази година най-сетне се престраших да бъда лектор и там. Не е тайна лекцията, просто още никой освен Оги не знае. Ще става въпрос за SEO за Social Networks. Нещо такова.

 8. Мариана Евлогиева каза:

  мар. 19, 11 в 21:17

  Social Me не ги знам, не са от наше село. ;-) Но на Евгени пожелавам такъв бурен успех на тренинга, че дори да го домързи да пише за него подробно в блога, да се разчуе из медиите. ;-)

 9. инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 20, 11 в 12:13

  Благодаря Мариана. Колкото за медиите, принципно щяхме да сме в 2 сутрешни блока от 3-те най-големи национални телевизии… но се отказахме в последният момент. Просто защото бяхме запълнили до дупка местата в залата. И просто няма смисъл да се рекламираме допълнително, при условие, че не можем да предоставим още места и само да разочароваме хората.

 10. Мариана Евлогиева каза:

  мар. 20, 11 в 13:52

  Бе не си прав, да знаеш. ;-) Да, не е имало нужда да се рекламирате пред още потенциални участници, но винаги има смисъл да вдигнеш повечко шум – току-виж и някой потенциален клиент те забележи, пък и малко реклама на бранша като цяло да направиш…

 11. Анастас Мавродиев каза:

  мар. 20, 11 в 23:33

  Успех и от мен. Стискам палци всичко да мине ОК!


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Какво са гледали от Google при Panda ъпдейта

Скорошният ъпдейт в алгоритъма на Google целеше, както винаги, да подобри качеството на резултатите при търсене. Той обра коментарите по...

Затвори