[НОВО] Вижте програмата на Webit 2010

Рекламата, която продаваОт e-Academy са готови с програмата за Главната Сцена на Webit 2010. Тя ще посрещне едни от най-големите професионалисти в сферата на електронния бизнес и маркетинг.

Панелите ще предложат възможност за интересни дискусионни сесии между гостите и лекторите, в рамките на които ще можете да зададете конкретни въпроси за това как да интегрирате опита на най-добрите в собствения си бизнес.

Основните теми по време на тридневното събитие включват най-интересните практики и тенденции във Web 2.0, интернет & мобайл маркетинга и електронната търговия, споделени от Вицепрезидентите на компании като Facebook, Yahoo!, eBay и много други.

Побързайте! Запазете своето място на Webit Expo & Conferences 2010, защото остава точно една седмица до приключването на ранната регистрация. Ако искате да се видим там, просто кликнете тук.


Един SEO коментар на “[НОВО] Вижте програмата на Webit 2010”

  1. Tweets that mention [НОВО] Вижте програмата на Webit 2010 | SEOптимизация -- Topsy.com каза:

    юли 08, 10 в 09:16

    […] This post was mentioned on Twitter by Евгени Йорданов. Евгени Йорданов said: [НОВО] Вижте програмата на Webit 2010 – http://awe.sm/58D83 […]


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Оценете SEO оптимизацията на сайта си с Website Grader

Website Grader е стар, но златен и безплатен SEO инструмент, който дава оценка на вашата работа по SEO-то на определен...

Затвори