Новите Фейсбук Фен страници по-добри?!

Новите Фейсбук Фен страници по-добри?!След като в продължение на около седмица администраторите на Facebook страници съобщаваха за различни проблеми, социалната мрежа обяви нови функции по страниците, с което отговаря на всички поставени въпроси.

Администраторите на страници вече ще имат възможността да получават имейл нотификации за активността на феновете си, както и да лайкват и коментират на други страници от своята страницa, а не от профила си, както до сега ставаше.

Освен това, всяка страница ще има свой собствен News Feed, където да получава последните новини от други страници, които администраторът е харесал.

Също така, предоставени са нови опции за споделяне на съдържание. В страниците ще могат да се споделят снимки, които ще излизат в горната част на страницата, както при нормалните профили.

Наскоро пуснатият обновен дизайн на профилите ще бъде интегриран и в дизайна на страниците. В страниците ще може да се показва информация относно хората, които управляват страницата.

Интегрирана е опцията администраторите да изберат да страниците си като профила си във Facebook. В този режим те ще получават нотификации, както получават в собствените си профили, да преглеждат емисията с новини от страниците, които са харесали, както и да осъществят споменатото харесване на публикации на другите страници.

Другата основна промяна е насочена към потребителите.

Другата основна промяна е насочена към потребителите. Филтърът Everyone на стената ще дава възможност на потребителите да виждат първо най-интересните публикации. Това ще помага и на администраторите да виждат най-интересните новини от страниците, които са харесали.

Опцията Suggest to Friends не е премахната, както някои администратори предполагаха, че може да стане, поради проблеми с отмятането на изпратени покани, който изглежда все още не е решен.

Новият дизайн стартира днес, като администраторите могат да го прегледат и след това да го сменят, но до 10-ти март, като след това ще бъде сменен автоматично.

Автор: Мартин Иванов, NewTrend.bg

Оригинал на статията: Facebook обяви ъпгрейд с нови функционалности по управление на страниците

18 коментара на “Новите Фейсбук Фен страници по-добри?!”

 1. Стамен Стаменов каза:

  февр. 12, 11 в 08:53

  Интересна и полезна информация. Дано е за добро развитие на всяка страница.

  Еееееееееееееееееееееее – определено съм впечатлен! А функцията за преминаване между Профила на Админа и Фен страницата е много готин PR – ахахаха. Аз заради такава липса на възможност преди регистрирах Профил с цел реклама. После го изтрих. Сега тая възможност дава добра рекламна переспектива.

  И това дето сега ще получавам съобщения на пощата е супер!!!!!

 2. Tweets that mention Новите Фейсбук Фен страници по-добри?! | SEOптимизация -- Topsy.com каза:

  февр. 12, 11 в 09:16

  […] This post was mentioned on Twitter by Angel Neychev, SEОптимизатор. SEОптимизатор said: Новите Фейсбук Фен страници по-добри?! http://goo.gl/fb/5CgK5 […]

 3. Божидар каза:

  февр. 12, 11 в 12:17

  Функционалността сега е доста по разчупена, въпреки всеобщото негодувание…

 4. Борис Луканов каза:

  февр. 12, 11 в 13:06

  Гена, тез девойки да не са на Младен състудентки:-)?

 5. инж. Евгени Йорданов каза:

  февр. 12, 11 в 13:22

  Че иначе защо да ги слагам в статията, ако не бяха, Борка :)
  Шегувам се!

 6. Футболни Прогнози каза:

  февр. 12, 11 в 17:51

  Незнам дали новите страници в Фейсбук ще са по-добри, но определено тези двете девойки са добри :D

 7. инж. Евгени Йорданов каза:

  февр. 13, 11 в 20:49

  От Интернет батко… както пише най-долу във footer-а :)

 8. Младен Борисов каза:

  февр. 13, 11 в 19:59

  @Борис физичките не са особено симпатични, колкото и обидно да звучи :). @Евгени, братле от къде я намери тая снимка?

 9. Младен Борисов каза:

  февр. 13, 11 в 20:51

  Много точно си го казал… :D

 10. Тишо Петров каза:

  февр. 14, 11 в 13:13

  Надявам се само да е за добро :) До тук добре, но да видим ….

 11. клипове каза:

  февр. 21, 11 в 00:05

  Направо не ги понасям новите фен страници, старите бяха в пъти по-добре изглеждащи!

 12. Заркова каза:

  апр. 18, 11 в 14:04

  Здравейте.Искам да попитам направих страница във фейсбук и от снощи мога да влизам само като администратор,а не мога да използвам опцията „използвай страницата като….“Някой има ли идея защо?

 13. инж. Евгени Йорданов каза:

  апр. 18, 11 в 14:24

  Здравейте Лидия, колкото до това, защо не можете да ползвате страницата като себе си, възможности много. Най-често става въпрос, до това, че искате да коментирате и т.н. като себе си, а не като страницата, когато има действие върху самата страница. Предполагам, че говорите за това. Отговорът на този въпрос е лесен, въпреки че е и експертен. Трябва да отидете да редактирате страницата си. Когато го направите това, вляво трябва да имате меню, нещо от рода на: „Вашите настройки; Определете достъпа; Основна информация…“ и т.н. като вас ви интересува да цъкнете върху „Вашите настройки“. Там зад „Настройки за публикуване“ има отметка, която трябва да премахнете и да запазите. Като информация пише следното „Винаги коментирай и публикувай в своята страница като ‘име-на-страницата’ дори, когато използваш Facebook като ‘име-на-администратора'“

 14. Заркова каза:

  апр. 18, 11 в 14:33

  Не проблемът е,че ползвам страницата само като себе си.В дясно на страницата ми стои „използвайте фейсбук като ябълков оцет натурален“,когато кликна там виждам например дали имам нови известия към страницата,колко човека са ни харесали,но това беше до вчера.Сега като кликна там ми излиза бял прозорец,т.е нищо.

 15. инж. Евгени Йорданов каза:

  апр. 18, 11 в 14:37

  А все още можете ли да си редактирате страницата? Като цяло говоря? Виждате ли бутони за редактиране?

 16. Заркова каза:

  апр. 18, 11 в 14:44

  Да мога да правя всичко,виждам бутона да

  Всички страници да речем,които съм харесвала като „страница“,а не с личният ми профил и където съм писала пак като страница,сега като админ трябва пак да им дам“харесва ми“,за да мога да пиша на тях.А и като админ виждам само моите известия,но не и на страницата.

 17. инж. Евгени Йорданов каза:

  апр. 18, 11 в 14:49

  Тъй като за съжаление в момента нямам възможността да ви отговоря, ще ви помоля да последвате следния линк към най-голямата Фейсбук група за Фейсбук маркетинг, където специалисти, отговаряме на колеги маркетолози и не дотам специалисти. Групата е създадена от мен. Спокойно можете да поискате да ви включим като член.
  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_101392669928073
  Задайте своят въпрос на колегите. И почти веднага ще получите своят отговор.

 18. Заркова каза:

  апр. 18, 11 в 14:49

  Много Ви благодаря!


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Приложения за Интернет проекти

В процеса на работа по уеб проект, например изграждане на уебсайт, ние преминаваме през няколко етапа: Изготвяне на кратка концепция на...

Затвори