Марк Зукърбърг – Видео Интервю за Фейсбук

Марк Зукърбърг - Видео Интервю за Снимките, Групите и Страниците във ФейсбукМарк Елиът „Zuck“ Зукърбърг (роден на 14 май 1984) е американски предприемач, съосновател на най-голямата социална мрежа в света – Facebook. Той е известен на широката публика основно като човекът, заради когото беше създаден филмът „Социална мрежа„. От 1 октомври в САЩ е на екран игралният филм „Социалната мрежа“ (The Social Network) разказ за създаването на Фейсбук. Сюжетът е свободно съчинение, защото Зукърбърг винаги е казвал, че с Facebook иска да направи света „отворено място“, а филмът показва, че целта на младежа била да създаде мрежа в Интернет, чрез която по-лесно да се запознава с момичета. В телевизионно интервю 26-годишният милиардер, каза, че целта на филма е да забавлява, а неговият личен живот изобщо не е нито така драматичен, нито толкова интересен.

Затова и обикновено той избягва да се появява на публични места, както и да дава интервюта. Но тук успяхме да намерим за вас най-новото му видео интервю. Едно интервю на великия Mark Zuckerberg говорещ за всичко свързано с Facebook. Отговаря на въпроси за Gmail Killer, за Facebook Messages (Съобщения), Photos (Снимки), Groups (Групи), Events (Събития) и останалите мини-проекти във Facebook. Засягат се и теми от всякакъв характер в това наистина много интересно интервю, единствено по рода си с този човек.

Интервюто е заснето официално на сцената на Web 2.0 Summit, San Francisco, California. На сцената са Mark Zuckerberg (Facebook), Tim O’Reilly (O’Reilly Media, Inc.), John Battelle (Federated Media Publishing) в един „Разговор с Mark Zuckerberg“. Като това е, както вече споменахме най-доброто видео с Марк Зукърбърг, като YouTube определено се съгласява с нас по въпроса. Тъй като има много повече гледания отколкото всяко друго показвано там. Разбира се с изключение на видеата с Eric Schmidt (Изпълнителните директор на Google), който обаче беше „избор на редактора“ на началната страница на YouTube.

Вижте дали сте съгласни с мен за самото видео… Уникално е!

13 коментара на “Марк Зукърбърг – Видео Интервю за Фейсбук”

 1. Тихомир Петров каза:

  ное. 29, 10 в 09:18

  Супер Гена. В обедната почивка се мятам на видеото :)

 2. Tweets that mention Марк Зукърбърг - Видео Интервю за Снимките, Групите и Страниците във Фейсбук | SEOптимизация -- Topsy.com каза:

  ное. 29, 10 в 08:55

  […] This post was mentioned on Twitter by Анастас Мавродиев, SEОптимизатор. SEОптимизатор said: Марк Зукърбърг – Видео Интервю за Фейсбук http://goo.gl/fb/Psotf […]

 3. инж. Евгени Йорданов каза:

  ное. 29, 10 в 12:55

  Просто задължително за всеки уважаващ себе си специалист в нашата област. А и за всеки Фейсбук фен :)

 4. Тихомир Петров каза:

  ное. 29, 10 в 17:59

  Кефи ме, колко опростено говори, но имам чувството, че ще излети след малко :)

 5. инж. Евгени Йорданов каза:

  ное. 29, 10 в 18:29

  Хахахаха… интересен поглед имаш :)

 6. Тихомир Петров каза:

  ное. 30, 10 в 10:59

  Както казваше една моя стара г-жа от гимназията – Тихомире, те простите неща не са за прости хора :))))

 7. Анастас Мавродиев каза:

  дек. 01, 10 в 01:08

  Ти им правиш пиар, а те те „банват“ за 4-дни. Безсрамници :)

 8. инж. Евгени Йорданов каза:

  дек. 01, 10 в 10:17

  Направо си играят срещу интереса, нали? :)

 9. Анастас Мавродиев каза:

  дек. 01, 10 в 14:42

  Не знаят с кого си имат работа :)

 10. devilx каза:

  дек. 06, 10 в 01:31

  Ей големи хора, скоро не мисля че ще има някой да ги мине

 11. инж. Евгени Йорданов каза:

  дек. 06, 10 в 14:21

  От гледна точка на социалните мрежи, няма наистина кой да ги надмине лесно. Това е ясно. Но Facebook естествено не е всичко. Щом съществуват и Twitter, LinkedIn, Delicious, Digg, StumbleUpon, Technorati и т.н. значи има пазар и хляб и за тях. В естествената пазарна „природа“ няма монопол. Има доминантност, но не и монопол. Идеята е хората да имат възможността да избират какво да правят онлайн в социален аспект. В момента Facebook е доминантен. Това е реалността, с която живеем, но докога, само времето ще покаже ;)

 12. Спално бельо каза:

  дек. 19, 10 в 02:20

  Facebook трябва да спрат с някои от ъпдейтите си, почва да става много шарен, натоварващ и объркан. В началото беше прост и приятен за окоро, а сега пълна шарения…

 13. инж. Евгени Йорданов каза:

  дек. 19, 10 в 23:02

  Съгласен съм. Има нещо подобно. Да кажем, че поне се стараят до някакви граници, за да могат в крайна сметка да предоставят по-добър продукт на потребителите си.


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Бисквити Oreo в Google Images? Може да видите Голи Жени!

Преди около седмица, един разстроен човек писа в форума на Google Web Search Help, че се е натъкнал на голо...

Затвори