LinkedIn пускат Официален Share бутон

LinkedIn пускат Официален Share бутонВчера, LinkedIn, социалната мрежа насочена основно към бизнес професионалистите, пусна официален share бутон. Бутонът позволява на потребителите на LinkedIn да споделят максимално лесно съдържание, което те намират за интересно и релевантно с тяхната мрежа от контакти.

Собствениците на сайтове могат да намерят инструкции за това как да добавят share бутона в секцията за издатели в сайта на LinkedIn. Професионалната социална мрежа предлага 3 възможности, измежду които да избирате: вертикален бутон с брояч, хоризонтален бутон с брояч и хоризонтален бутон без брояч. За да можете да сложите Linked In Share бутона във вашия блог, това което трябва да направите е просто да си изберете стил и да копирате и поставите няколко реда код.

Можете да сложите LinkedIn Share бутона във вашия сайт

Като се има предвид, че другите социални мрежи като Facebook, Twitter, Digg, Delicious и т.н. от доста време имат подобни бутони, това което са направили от LinkedIn не е новост в онлайн света. Все пак с 85 милиона потребители и с по 1 нов потребител присъединяващ се към платформата на всяка секудна, успехът на бутона за споделяне на LinkedIn остава в ръцете на потребителите.

И тъй като хората използващи LinkedIn споделят общи бизнес интереси, съвсем реално е да се каже, че LinkedIn бутона може да се превърне в стандарт за свързано бизнес съдържание в Интернет.

И не забравяйте…

че след като сте отделили времето да създадете вашето уникално съдържание, отделете време и да го споделите. Разпространете това ваше уникално съдържание с хората от вашата мрежа от контакти. Позволете на LinkedIn контактите си да разпространят съдържанието на сайта ви, по-лесно чрез новия бутон.

7 коментара на “LinkedIn пускат Официален Share бутон”

 1. Тихомир Петров каза:

  дек. 02, 10 в 09:04

  Супер. Именно това ще е начина да се разпространява бизнес съдържание и то това ще става още по-таргетирано.

 2. инж. Евгени Йорданов каза:

  дек. 02, 10 в 10:23

  Това е основната идея, LinkedIn да пуснат такова нещо изобщо. Тъй като техните потребители са бизнес професионално насочени.

 3. Tweets that mention LinkedIn пускат Официален Share бутон | SEOптимизация -- Topsy.com каза:

  дек. 02, 10 в 10:57

  […] This post was mentioned on Twitter by SEОптимизатор, Cooler-Designs.com and Evgeni Yordanov, SEОптимизатор. SEОптимизатор said: LinkedIn пускат Официален Share бутон http://goo.gl/fb/w58Pv […]

 4. Galinov каза:

  дек. 03, 10 в 02:39

  Е това е супер само че социалките станаха толкова много и се чудя дали ще омрът някога… :)

 5. инж. Евгени Йорданов каза:

  дек. 03, 10 в 10:03

  Това, че социалните мрежи са много не е важното в случая. Важното е, че някои пряко, някои косвено влияят на нашата работа в SEO оптимизацията. Другото важно е да може в такъв случай, след като се наблюдава това влияние, добрият SEO специалист да може да разпознае коя социална мрежа е качествена и може да се използва за подобряване на резултатите на проекта, върху който работи, в Гугъл. Това са нещата, които трябва да се имат предвид.

  P.S. – LinkedIn е една от тези TOP социални мрежи, които си заслужават колегите специалисти да й обърнат внимание. В този блог, не се споменават такива, които да не вършат реално работа ;)

 6. juicer каза:

  дек. 07, 10 в 11:42

  екстра. хубаво е, че се сетиха. тази мрежа е добра, но ми се струва, че е повече не с бизнес, а професионална насоченост.
  дано бъде популяризиран бутона, но в БГ едва ли ще се използва много, тъй като Фейсбук много напредна и го ползват всякакви хора.
  между другото има ли БГ версия

 7. инж. Евгени Йорданов каза:

  дек. 07, 10 в 11:51

  Не, към момента няма българска версия на този бутон. То не е сложно като цяло, езиковите версии се наричат локализации. Предполагам, че и от LinkedIn, както от Facebook, ще направят доста локализации на съответните езици, но към момента няма излезли такива.


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Марк Зукърбърг – Видео Интервю за Фейсбук

Марк Елиът "Zuck" Зукърбърг (роден на 14 май 1984) е американски предприемач, съосновател на най-голямата социална мрежа в света -...

Затвори