Как да влезем в „Популярно в Google+“

Как да влезем в "Популярно в Google+"Когато преглеждате публикации в потока си, може да забележите секция на име „Популярно в Google+“. В нея се откроява подбрано съдържание, сметнато за интересно, поучително и подходящо, така че получавате разнообразна и неочаквано полезна информация.

За да преминете през различните публикации в „Популярно в Google+“, трябва само да ползвате стрелките в ивицата в горната част на секцията. Когато намерите публикация, която ви харесва, не се колебайте да я означите с +1, да добавите коментар или дори да я споделите повторно с кръговете си, съдържащи хората, които ще я оценят подобаващо. 

Ако попаднете на особено впечатляваща публикация в потока, може да не я държите само за себе си. Лесно можете да я споделите с кръговете си. Освен ако не заключите публикациите си, всичко, което споделяте (обществено или с кръговете си), може да бъде споделено повторно с хора освен онези, с които сте споделили първоначално. Това може да стане чрез повторни споделяния, споменавания в коментари или фотомаркиране.

Когато означите с +1 съдържание в потока, вашето +1 ще се вижда от всички, които могат да виждат така означеното съдържание. Вашето +1 може да се покаже с прикачено името ви или като част от обобщен брой хора, които са означили с +1 същото нещо. За разлика от +1 извън потока или в страници, тези +1 не се показват в раздела с +1 в потребителския ви профил.

Ако кликнете върху Популярно в Google+ в горната част на банера, ще бъдете отведени до потока със същото име, където ще видите още по-голяма колекция от избрани публикации в Google+. Друга възможност е да кликнете върху Популярно отстрани в потока си, за да стигнете до същото място.

<

p style=“text-align: center;“>

12 коментара на “Как да влезем в „Популярно в Google+“”

 1. Пламен Шопов каза:

  февр. 23, 12 в 16:44

  +1

 2. Димитър Георгиев каза:

  февр. 23, 12 в 22:54

  Не бях обърнал внимание на тази секция, но +1 си е истината помпиш и това е :))))

 3. георги каза:

  февр. 26, 12 в 17:32

  Винаги съм се чудил какво означава тоя бутон, имаш +1 и от мен :)

 4. Новини каза:

  февр. 29, 12 в 12:49

  Имаш и от мен +1 . супер статия

 5. Павлина Стаменова каза:

  февр. 29, 12 в 16:32

  Силата на Интернет е в споделянето на информацията, така че Гугъл много добре се възползват и постоянно работят в тази посока.

 6. Ники каза:

  мар. 01, 12 в 13:31

  Цялото това помпане предполагам не влиае на серпа

 7. инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 01, 12 в 13:33

  За съжаление, грешиш, Ники. Има влияние върху SERP-а…

 8. Димитър Стаменов каза:

  мар. 01, 12 в 16:27

  Евгени, това че има влияние върху SERP-а официално ли е или лични наблюдения?

 9. инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 01, 12 в 17:43

  Официално е, Димитър. Отделно е и че имаме лични наблюдения.

 10. Стоян Янкулов каза:

  апр. 01, 12 в 21:13

  В Google + има ли обикновени хора или са се натрупали само уебмастъри?

 11. маг.инж. Евгени Йорданов каза:

  апр. 02, 12 в 13:12

  Основно уебмастъри, SEO-та, PR-и и маркетолози са в Google+. Нека не забравяме и influencer-ите. Те бяха първите на хорото ;)

 12. sstomov каза:

  ное. 07, 12 в 09:29

  Хубава статия трябва всеки, които иска да разпострани своя сайт да си направи Гугъл + акаунт, но от там нататък е малко по-трудно тъй като в България потребителите на + акаунти не са много и самото му разпостранение е малко по-трудно с останлия свят.


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Измерване стойността на SEO оптимизация за търсачки
SEO стойност vs. Цена vs. Очаквания на клиента

Един от топ-SEO специалистите в света (Neil Walker) пусна една презентация, обясняваща няколко фактора, които играят важна роля за SEO,...

Затвори