Google AdWords обучение с лектор от Google

Google AdWords обучение с лектор от GoogleПлатената реклама на клик в Google се доказва като един от най-ефективните канали за популяризация на бизнеса онлайн. По света, а и в България вече много хора вече са уверили в това, други тепърва проучват възможностите и опипват почвата.

Събитието – семинар „Ефективната реклама в Google AdWords™“ –  е първо по рода си в България и ще се проведе на 3-ти април 2012г. в конферентната зала на СТЦ Интерпред, гр. София. Семинарът е подходящ е за всички специалисти работещи в сферата на рекламата като цяло и особено за тези занимаващи се с дигитален маркетинг.

Организаторите от дигитална агенция Interactive Share (и моя приятел Мартин Попов) са осигурили общо 5-ма експерти в рекламната платформа на Google. Моите приятели – Станислав, Александър, Георги и Ясен ще ви запознаят в детайли с възможностите и ефективността на платената реклама в Google – Google AdWords.

Norbert Simionescu, член от екипа на Google Румъния, е петият и най-чакан гост-лектор, който също ще изнесе лекция на предстоящия семинар. Той ще разкаже за силата на търсенето и инструментите на Google, с които да разберем нуждите на клиентите си и как  да достигнем до  тях.

Местата за събитието са ограничени, затова се регистрирайте, докато все още има места! Последен шанс да се регистрирате с -20% намаление или с използвате купона за намаление: 0203

Събитието обещава да бъде много интересно, практично и полезно, затова и ще го посетя

3 коментара на “Google AdWords обучение с лектор от Google”

 1. Иван Иванов каза:

  мар. 23, 12 в 12:26

  Отстъпката е ясна 20%, но каква е цената, от която е отстъпката?

 2. маг.инж. Евгени Йорданов каза:

  мар. 25, 12 в 17:37

  Иване, ако проследиш линковете разположени в статията, ще разбереш. Нарочно не съм писал много в детайли за събитието, чисто и просто, защото аз не го продавам това събитие. Просто е на едни мои приятели, които подкрепям. Идеята ми харесва и реших да напиша за него в блога, в случай, че някой друг се заинтересува, да може да го погледне и дори посети ;)

 3. Димитър Георгиев каза:

  мар. 28, 12 в 10:40

  Видях аз, че Крис Георгиев сподели нещо по темата в блога си, та проверявайки и тук хванахме вълната :)))) Все пак аз сигурно ще пропусна, тъй като съм привърженик на стратегиите, описани в семинара за маркетинг с нулев бюджет, че у нас бизнеса все иска от нищо нещо да прави и….:)


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
B2B SEO - оптимизация за търсачки за бизнеса!
B2B SEO – оптимизация за търсачки за бизнеса!

Оптимизацията за търсачки и маркетингът на търсенето би трябвало да са приоритети за компании във всяка индустрия. Но особено при...

Затвори