Забравете филма „Социална мрежа“, SEOktoberfest е тук

Въпреки, че заглавието е малко силно, повярвайте ми… Няма да останете разочаровани! Можете спокойно да видите чуждестранните ни колеги в малко по-различна светлина… Само да издам малко, че има всичко, по което ние с вас си падаме… по много!

Филмът от конференцията SEOktoberfest 2010 бе най-сетне пуснат благодарение на Marcus Tandler – организатор на събитието (б.а. нещо като нашия Пламен Русев) и виден немски маркетолог. Това е един вълнуващ филм за целите на успешния онлайн маркетинг и мъките, през които трябва да минат нашите колеги (като Dave Naylor, Joost de Valk и други известни ни лица). Само и само за да бъдат в крак с информацията за последните промени в Google и останалите търсещи машини.

Можете да изгледате спокойно филма тук:

Предлагам спокойно догодина SEO конференцията 2011 да я преместим да я правим там, при това през Октомври. Колко от вас са „ЗА“?

7 коментара на “Забравете филма „Социална мрежа“, SEOktoberfest е тук”

 1. Андрей Димитров каза:

  ное. 20, 10 в 10:30

  Яко се забавляват хората :-) Аз ако отида на такава конференция не знам как ще ме прибирате обратно до Пловдив :-D

 2. Тихомир Петров каза:

  ное. 22, 10 в 17:03

  Ей Гена супер! Евала за поста и филмчето ;)

 3. инж. Евгени Йорданов каза:

  ное. 22, 10 в 17:04

  Хаха, радвам се, че се е харесало! Значи ще давам в същата насока…

 4. Тихомир Петров каза:

  ное. 24, 10 в 15:59

  @Augusta

  Аз споделям същото мнение и именно това „недокосване“ за което говориш липсва понякога! Тази баналност понякога ни замъглява погледа и ни пречи да видим най-големите перспективи, които се открояват пред очите ни!

 5. Augusta каза:

  ное. 24, 10 в 15:16

  Когато човек участва в такива powerful events се случва нещо като микро взрив, при който се раждат нови гледни точки, идеи, изобщо форсира се развитието му. А и забавленията са на макс. :) Организаторите, гледам, са се погрижили за всичко. Кадрите, снимани в ретро стилистика, са уникални.

 6. Augusta каза:

  ное. 24, 10 в 15:21

  Да добавя, че филмът „Социална мрежа“ все пак had great impact on me. И знаеш ли защо? Няма значение дали е на 100% достоверен или следва духа на събитията – при всички случаи този Цукерберг е личност, тотално недокосната от баналности и клишета.

 7. Социална мрежа Elada.info каза:

  юли 08, 11 в 23:49

  Няма нужда от субтитри – това е истинско социално СЕлО :) Един глас и от мен!


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Отвъд Google Instant: Instant Previews

Преди седмица от Google съобщиха, че пускат нова услуга в помощ на потребителите, които използват Instant, а именно Previews. Наименованието...

Затвори