БГ Сайт 2010 – Дайте своя глас!

БГ Сайт 2010 - Дайте своя глас за SEOптимизация!Конкурсът БГ Сайт е един от най най-престижните у нас за уеб награди за Български сайт и тази година се провежда за единадесети пореден път. Инициатор на идеята и организатор на конкурса БГ Сайт и Уеб семинара за периода 1999-2003г е ABC Design & Communication. От 2000-та година до 2008г като партньор на конкурса е привлечен M3 Communications Group Inc. От 2009г организатор на конкурса е новоучредената Фондация БГ Сайт.

За първи път тази година ще бъде дадена сребърна статуетка в новата категория StartUp. Тази година участваме и ние от SEOптимизация, естествено с голямата надежда за признание и спечелване на наградата в тази категория.

Как ще протече онлайн гласуването за Сайт на публиката?

Гласува се с валиден мейл адрес като всеки гласуващ посочва по един сайт в категория в произволен брой категории. Цялата процедура ще ви отнеме 20-30 секунди. Влезте на тази страница. Ще ви се отвори страницата на БГ Сайт за гласуване на публиката с пълен списък с всички участници в надпреварата. Скролирайте докато намерите SEOптимизация и сложете отметка пред името ни. Отидете най-долу на страницата и натиснете „Продължи“. На следващата стъпка, просто въведете вашия email адрес (той няма да бъде ползван за странични цели!), а просто за да идентифицира, че сте истински хора, стоящи зад този свой глас. След като го въведете, ще трябва да влезете в email-а си да потвърдите с получения от вас линк, че физически съществува този email адрес. С един email адрес, можете да гласувате само веднъж за определен сайт!

Гласувайте за SEOптимизация!

Ако харесвате нещата, които пишем за вас тук, моля подкрепете ни с вашия глас в гласуването на публиката на БГ Сайт 2010! Ще ви бъдем безкрайно благодарни и ще се опитаме да сме ви още по-полезни за вбъдеще с още по свежи и интересни материали от областта на онлайн маркетинга. Благодарим ви в аванс!


И точно в стила на нашите колеги и приятели от NovaVizia (които участват в същото състезание, но в друга категория), за изпроводяк искаме да ви изпратим с една красива песен, която да направи началото на седмицата ви по-хубаво:

<

p style=“text-align: center;“>

6 коментара на “БГ Сайт 2010 – Дайте своя глас!”

 1. SEO oптимизатор каза:

  окт. 18, 10 в 07:50

  Благодарим за милите думи и гласа. Да се надяваме още хора да последват твоят пример. :)

 2. Анастас Мавродиев каза:

  окт. 18, 10 в 06:55

  Благодаря за песента. Ще гласувам за Вас, защото сте любимото ми професионално четиво. Желая Ви още повече успехи. Независимо дали ще спечелите наградата, вече имате нещо повече, уважението на вашите читатели.

  Късмент!

 3. Андрей Димитров каза:

  окт. 18, 10 в 09:02

  Вече гласувах, Гена. Успех!

 4. Seo изработка на Сайт каза:

  окт. 18, 10 в 10:53

  Имаш няколко гласа и от нас и пожелания да държиш в ръцете си статуетката :)

 5. SEO oптимизатор каза:

  окт. 18, 10 в 11:05

  Благодарим ви, колеги! Ако я спечелим, ще я посветим на вас, нашите читатели. Защото вие ни правите това, което сме.

 6. Elpak каза:

  окт. 18, 10 в 15:39

  И аз гласувах за теб. Успех!


%d блогъра харесват това:
Предишна публикация:
Развиване на Правилните Социални Профили по Правилния Начин

Голяма грешка, която много в областта на Управление на репутацията, правят е да си регистрират социални профили в дузина, дори...

Затвори